Gott Nytt ÅrGott Nytt År önskar jag till er alla. Idag har jag bara tagit det lugnt lagat god mat och inväntar det nya året. Önskar alla glädje och kärlek inför det nya året 2012.


Kompass

Har man en bra vän så skall man under jultider se till att visa det. Skall på Onsdag besöka en av mina bästa vänninor hon skall åka bort och vara borta i tre månader. Hon har ett hjärta av guld alltid så ärlig, klok och inte bara det så finns hon alltid när jag behöver henne och det är verkligen ge och ta. Därför har jag en julklapp till henne ett ram och en kompass. I ramen skall hon rama in oss och en kompass för att alltid hitta om hon är ensam och vilsen i tuffa stunder i livet. Våran vänskap kommer alltid att betydda mycket. Jag säger älska, glöma och förlåta.    


Träning & musik

 
Här på WorldClass i Hägersten i Stockholm har jag faktisk frågad Perham som jobbar om vad för typ av musik dem spelar och varifrån den hämtas. Det är så att det är fritt för varje anställd som har sin egen smak att spela den musik stil som den själv väljer från spotify. Det spelas allt typ av musik men det som saknades var musik från 50-talet. Så här kan ni som sysslar med musik hoppa in och skapa en ny ide hur man skulle kunna tillfredställa folk som skall träna och lyssna på sin musik. För att anledningen till att man vill gå och träna är ju också viktigt att ibland vill man ha fart och ibland lugn musik beroende på vilket humör man är på och vilket pass man kör. Själv så trivs jag otroligt bra på worldclass i hägersten där man alltid blir bemöt med trevligt och angagerat personal och där man får ut en bra träningspass med resultat men man skall själv också jobba hårt för att nå resultat.   
Nyheter In Flames

In Flames har sålt sitt tionde album "Sounds Of A Playground Fading" den är så bra. Har själv lyssnat på den och rekomenderar den varmt. Finns inget bättre än att lyssna på dem en fredag kväll med trevligt sällskap och bara vara.

Snö på väg in till oss

Har varit sjuk, en liten förkylning villket gjorde att jag var tvungen att avboka alla mina aktiviteter och bara ligga hemma i soffan med massor av näsdukar. Men är idag frisk och pigg igen och snön är på väg in till oss i stockholm. Har under täcket lyssnat på mycket musik och försökt att se till att ta det lugnt för att bli frisk vilket har gått bra. Tänk att allt stannar upp så fort man tar det lugnt och man kan inte förstå hur det kan bli så lugnt.  


Vad betyder musik?

Musik är ett stort ämne som många vill syssla med och som gör det. Själv så har mitt inttresse för musik alltid funnits där min far var en person som älskade att dansa vilket det var vad jag fick av honom. Så att dansen har funnits i min familj men inte sången och musiken. Skulle gärna vilja kunna spela intrumment har provat på i högstadiet trummor och elgittar. Men fortsatte inte med det utan hoppade på dansen. Med dansen kunde jag uttrycka mig på ett sätt där folk kunde se mig vilket man också gör när sjunger framför en massa människor. Samma känsla från olika uttryck så att det är så vi människor är. Alla kan uttrycka sig om man vill sen finns det de som har det lilla extra som gör att man sticker ut. Nu är känns det att mina måndagar är borta från kören och jag saknar det redan men på andra sidan skönt med lov nu när vi närmar oss jul tider. Fortsättning följer igen den 5Mars då är vi tillbaks med nya tag.

Fredag

Det kommer att vara tråkigt utan mina måndagar. Gabriel Fross du har verkligen spridit en stor glädje till oss alla på dukansjungagospel. Inte trodde jag att jag skulle känna dennna glädjen med att sjunga, skall verkligen fortsätta den 5mars. Längtar redan men idag skall jag ut och svänga i stockholms nattliv med en underbar vännina och vi kommer att koppla bort allt från vardagen och leva här och nu vilket är ju det man skall. Trevlig helg på er alla. 


Julbord

Idag har varit hemma och lyssnat på en del musik för att kunna slappna av på Lördag är det dags för julbord med jobbet. Charlott Perelli skall sjunga för oss vilket det blir mer shlager. Ser fram emot denna dag.

RSS 2.0