Lauryn Hill i Stockholm idag

Utsåld spelning  i Stockholm,  Filadelfiakyrkan den kända Lauryn Hill spelar idag. Har själv inte hunnit köpa mig en biljett men jag avundas dem som har det och som får chansen att lyssna på henne. En underbar och en stor röst har hon Lauryn Hill har hållit sig ganska tyst den sista tiden men besöker Stockholm. Hon håller en konser och är som många journalister beskrivit henne en legent.

Pandora

Har inte lyssnat på Pandora sen 80-talet och nu är hon tillbaka men en ny skiva som jag måste bara ha. En stark tjej som har idag lyckats och som jag ser som en förebild. Man skall inte ge upp sina drömmar trots alla motgångar utan tro och hoppas och t.o.m be om hjälp för att kunna lyckas. Hennes senaste är "Head Up High" Album. Anneli "Pandora" Magnusson som hon verkligen heter.

Måndagar

Måndagar för mig är positiva. Jag har tagit studieledigt ifrån mitt heltidsjobb för att avsluta min utbildning på KTH. Har varit lite vilsen och med några motgångar i mitt liv så har jag hittat tillbaks till mig själv där jag nu vet vad jag vill satsa på. Är så glad över att jag började i kören hos Gabriel Fross vilket fick mig att må bra och känna att det är viktigt att kunna bry sig och att ta hand om sig själv för att kunna njuta av ens egena liv. Så idag var min första dag på KTH och min första kurs var Mekanik, allmän kurs. Det var ett tag sen jag fick räkna på men då gäller det att gasa på från början för att kunna lyckas och det är mitt mål. Så önska mig lycka till.

Den 5Mars då börjar kören igen och jag kommer att vara med för att det ger mig så mycket positivt energi vilket får mig att jag strävar framåt. Så go on nu säger jag till er alla och var med ge er tid till er själva för att vara glada och må bra. 

Just nu läser jag boken Niceville, Tre kvinnor, Två världar, En historia av Kathryn Stockett och den rekomderas varmt.


Harmoni.Idag är det en dag då jag känner harmoni. Bilden är vinterhav vilket får mig att släppa alla måsten och bara tänka på nuet. En bild som säger mycket utan att man behöver skriva mycket så se på den sätt på härlig musik och njut.


Det nya året.

Det nya året har börjat  i stockholm idag 2012-01-02 med regn vi har haft jul utan snö. Det jag kommer sakna mest utav förra året är kören. Det var nytt för mig och jag visste inte att det skulle få mig att må så bra och göra mig så glad och närvarande. Den bästa terapin för själen jag längtar till den 5 Mars för att då sätter vi igång igen tills dess får jag nöja mig med att gå ut med mina vänner och dansa.


RSS 2.0