Musik ger inspiration

Idag har jag haft en lång dag i kth. Vi har mycket projekt jobb och jag har fått så många nya intryck. Solen var ute hela dan och så fort jag fick tid över så hade jag musik. Musik ger kraft och inspiration den får mig att känna mig harmonisk och glad. Så jag kunde överleva hela långa dagen.

Sommarn är här!Idag har solen och värmen kommit fram man ser att folk ser mer glada ut. Har sett till att njuta av dagen. Tagit och promenerat istället för att åka buss och verkligen fått sol i ansiktet vilket ger mig energi. Ikväll skall jag repa lite på sången och ha kul hemma. 


Måndagar med sång.

 Äntligen kunde jag börja på kören idag. Här på recptionen är det kö och full fart. Trevligt att se alla igen som man sjöng med förra termin och nu är det nya tag. Med nya låtar som vi redan har börjat träna på. Alltid känner man sig full med glädje när man kommer hem på  Månadag kvällen och har fått sjunga. Fick verkligen väcka min röst idag och det gick bra känner hur man har jobbat med både röst och kropp.


Solig och varm Måndag

 Idag  första soliga och varma dagen inför våren. Vi skall sjunga men jag måste tyvärr hoppa över denna dagen också för att jag har tenta period så mitt i denna soliga och fina dagen sitter man och jobbar hårt inomhus. Men sen när det är över då har man ju tid att ägna sig åt sången och kören. Så man måste välja och prioretera och ändå göra sånt man brinner för. Ha en härlig dag med kören och njut med underhållningen.

Sång på gång den 14 Mars

När?
Onsdag den 14 mars kl 9.15 - 10.00  
Vart?
Nationalsången i SALK-hallen på ett event!

För att vara med behöver du anmäla dig! Platser kvar!
Du kan sjunga gospel med Gabriel Forss


RSS 2.0