Sjunga & Dansa

Nu blir det kryssning med Gabriel Fross & Tobias Karlsson kombinationen blir sjunga & dansa. Vi fick ett smakprov i Måndags där vi skulle kombinera dans och sång.
 
 

Stockholm kören idag.

Idag måndag med sång på kvällen veckan kan inte börja med bättre start. Gabriel skall signera sin bok idag missa inte denna chansen. Jag kommer att närvara och ser verkligen fram emot att läsa hans bok. 
 
Som alltid så har vi en underbar start på veckan med sång och med en underbar stämmning som ger en sån energi så att man blir på toppen. Ser fram emot idag.

Gemenskap

 
Idagvill jag skriva om gemenskap. Att kunna närvara och vara positiv är viktigt idag vilket jag strävar efter men verkligheten är svårare. Genom att närvara och lyssna kan man få en människa att känna att man bryr sig. Jag brukar lyssna och försöker med att komma med en positiv inställning när personen har pratat färdigt. Det jag har märkt är hur svårt det kan vara att få folk att ta till sig den positiva diskutionen. Det är liksom lättare att ta till sig den andra vägen jag vet inte? Själv har jag fått tänka till när nåt riktigt bra har hänt. Har lärt mig att ta emot, känna efter och sen se till att njuta. Det kan handla om en liten händelse till lite större och mer framgånsrika händelser. Så det går framåt.
Att vara tillsammans i en relation, vänskapskrets eller kollegor i arbetet så vill jag att man ska känna gemenskap och ser till eller genom att bara försöka nå en härlig känsla där man kan vara på plats och vara sig själv.
 
Att vara en bra förebild kan göra våran värld lite bättre.
 
 
 
 
 
 

Resa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här har jag tillbringat min sommar i Grekland det har varit så underbart att bara åka iväg och lämna allt i Stockholm. Ingen som kunde störa mig jag var med min underbara familj och det var trevligt.
 
Nu är hösten här och det känns att den smygger in hos oss. Skall iväg i stan och köpa mig en ny höst/vinter jacka som jag kan behöva. Snart börjar det roliga nästa vecka på Måndag så börjar vi sjunga igen med kören. Det ser jag fram emot det kommer att hända mycket och jag skall se till att ni får våran senaste nyheter om hur vi har det och vad som händer.
 

Sjung i kör med Gabriel Forss.

Äntligen tillbaka med nya tag där man kan sätta upp mål och se till att nå de. Livet är verkligen härlig man skall sträva efter att njuta och det gör jag. Kören börjar med den härliga Gabriel Forss nu den 17 September och det är mycket på gång denna härliga höst  och vintern. Ser fram emot att vara med denna mörka hösten som har smyggit sig in hos oss i Stockholm. 
 
Här kommer jag att blogga varje dag med mycket information om vad som händer och hur vi har det under våran rep.
 
Ha en härlig start på veckan
Paula Honda
 

RSS 2.0