Gospel den 5 Mars

 Den efterlängtade konseren börjar den 5 Mars och det ser jag verkligen fram emot så att imorgon skall jag sätta upp denna bild på jobbet. Verkligen en härlig upplevelse där man kan träffa trevligt folk och ha det kul ihop.

Fredags film.

 Har laddat upp idag fredag med denna underbara filmen som jag rekomenderar varmt. Är helt slut efter en intensiv vecka som närmar sig nu slutet. Förra helgen jobbade jag i tunnelbanan hela natten sen direkt därefter så skulle jag iväg till min nya extra jobb som statist för första gången. Det var hur kul som helst och dagen efter på en tisdagen så gjorde jag en mekanik lab på kth. Så nu är det ju fredag och jag tänkte varför inte denna filmen som handlar om kärleken en sån fin och underhållande film. Kärlek vill vi alla finna së filmen.....

Sjunga och plugga går ihop

Idag har min dag varit så lång, först var jag ute på föreläsning som var från klockan 10-15 med lunch förstås. Efter dem timmanrna så var jag helt slut, att vara focuserad och insatt i ämnet tar på ens energi. Men när jag kom hem sen så tänkte att jag var tvungen att rensa mina tankar och satte på musik och började dansa framför spegeln. Vilken känsla att bara vara här och nu trots att jorden snurar runt och vi har en dygn bara. Efter ett tag var man på bra humör men fortforande trött så då insåg jag att det var bäst att bara sova. En tisdag kan se ut hur som helst min var lång.


Melodifestivalen 2012 

Melodifestivalen 2012 har börjat med en massa härliga artister som alla var unika på sitt sätt så visst är konkurransen stor och det blir ju spännade. Min favorit gick vidare direkt i andra chansen vilket var stort. Loreens låt Euphoria (paradislik) var ju fanstastisk den gick rakt igenom på scenen och hennes underbara röst och närvaro. Melodifestival 2012 kommer att fortsätta att vara överaskande, underhållande och spännade.

RSS 2.0